VvKR - Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

BergBeleving is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen. De aangesloten reisspecialisten staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. Verder bieden zij reizen aan binnen hun eigen expertise en reizen met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen.

Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties die pakketreizen aanbieden, bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zo is BergBeleving aangesloten bij de STO. Dit wil zeggen dat je als consument verzekerd bent dat je de vooruitbetaalde reisgelden volledig terugkrijgt, als de touroperator waar je jouw reis hebt geboekt onverhoopt failliet gaat.

Tevens hebben alle leden ook een verplichte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor reisorganisaties/touroperators. BergBeleving heeft deze verzekering afgesloten bij Eon. Deze aansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade aan personen en/of zaken en de daaruit voortvloeiende gevolgschade, mocht er onverhoopt tijdens de reis iets gebeuren. 

Zo weet je dat je met een gerust gevoel een reis bij ons kunt boeken!